3 Şubat 2008 Pazar

Efsane Gençlik ve Spor Kulübü Sponsor Arıyor.

Tekvando sporunda Türkiye'de ve uluslar arası alanda mücadele eden birçok başarılı sporcuyu yetiştiren Efsane Gençlik Spor Kulübü, sponsor arıyor.
Tekvando sporunda Türkiye'de ve uluslar arası alanda mücadele eden birçok başarılı sporcuyu yetiştiren Efsane Gençlik Spor Kulübü, sponsor arıyor.
2002 yılında kurulan kulüp bugüne kadar birçok başarılar elde ederken, 2005 yılında bir Türkiye şampiyonluğu, 2006'da iki Türkiye şampiyonluğu, 2007'de bir Gençler Avrupa üçüncülüğü, bir Yıldızlar Avrupa ikinciliği, bir Yıldızlar Avrupa üçüncülüğü, bir uluslararası birincilik, 2 uluslararası üçüncülük ve 11 Türkiye şampiyonluğu dikkat çekiyor.

Efsane Spor Kulübü, Türkiye'de düzenlenecek olan 2008 TekvandoGençler Dünya Şampiyonası'nda başarılı sonuçlar elde etmeyi hedefliyor. Maddî imkânlarının kısıtlı olduğunu ifade eden Efsane Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İhsan Yeşilbaş, "Tekvandoda birçok başarılı sporcu yetiştirdik fakat, bir apartmanın altında 85 metrekarelik bir alanda aynı anda en fazla 10 sporcunun antrenman yapabildiği bir yerde antreman yapmaktayız. Gençlerimizin daha sağlıklı koşullarda spor yapabilmesi ve ülke sporuna hizmet edebilmeleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz kocaoğlu'ndan kulübümüze ve sporcularımıza desteklerini bekliyor ve kulübümüze sponsor arıyoruz." dedi.
Efsane Gençlik ve Spor Kulübü'nün Başarılı sporcuları şu şekilde:
Didem Başçı: Samsun 2006 yıldızlar 38 kilogramda Türkiye birinciliği, Adana, Zonguldak, Niğde, Konya 2007 yıldızlar 41 kiloda Türkiye birinciliği, 2007 Avrupa Şampiyonası Yıldızlar 41 kiloda Avrupa ikinciliği elde eddi.
Nedim Kılıçaslan: 2007 yılında Macaristan'da düzenlenen Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda 33 kiloda üçüncülük ve Niğde'de düzenlenen turnuvada yıldızlar Türkiye birinciliği kazandı.
Serkan Tok: 2007 yılında, Almanya'da düzenlenen uluslar arası turnuvada 48 kiloda birincilik, Azerbaycan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda üçüncülük ve Çorum'da düzenlenen turnuvada 51 kiloda Türkiye gençler şampiyonluğu elde etti.
Gülşah Demirci: 2007 yılında, Almanya'da düzenlenen uluslararsı turnuvada 44 kiloda üçüncü, Yunanistan'da düzenlenen Güney Doğu Avrupa Oyunlarında 44 kiloda gençlerde üçüncü, Adana'da düzenlenen turnuvada 44 kiloda Türkiye gençler şampiyonu oldu

1 yorum:

Adana Haber dedi ki...

haber için teşekkürler adanalılara merhaba